tag:blogger.com,1999:blog-6157784850753026340.post2582760624581923689..comments2023-06-30T16:51:21.797+03:00Comments on На кафе при дядо хаджия: Да си направим козунак.Тошко Поптолевhttp://www.blogger.com/profile/05924648743486804218noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6157784850753026340.post-1864736419955358272010-01-13T22:49:35.734+02:002010-01-13T22:49:35.734+02:00Много интересно, благодаря!Много интересно, благодаря!Menthahttps://www.blogger.com/profile/09754933045605116419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6157784850753026340.post-90816838604300846352010-01-09T18:31:35.782+02:002010-01-09T18:31:35.782+02:00Признавам, че витамин С е моя добавка в рецептите ...Признавам, че витамин С е моя добавка в рецептите за козунаци и някои погачи. Този витамин подпомага глутена и заздравява нишката на тестото. Така високата конструкция на тестото се запазва по здрава и издръжлива. Някъде пък съм чел, че този витамин се явява подобрител на тестото, ама какъв точно не помня.Тошко Поптолевhttps://www.blogger.com/profile/05924648743486804218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6157784850753026340.post-41534923275529019972010-01-09T17:02:53.320+02:002010-01-09T17:02:53.320+02:00И аз съм попадала на много рецепти, но повечето са...И аз съм попадала на много рецепти, но повечето са ми изглеждали трудни за изпълнение. С хлебопекарна целта - козунак, ми изглежда по-достижима :))<br /><br />А витамин Ц-то защо се слага?Menthahttps://www.blogger.com/profile/09754933045605116419noreply@blogger.com